resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5703
    fatih terim, eric gerets ve roberto mancini'den sonra gördüğüm en vizyonlu galatasaray teknik direktörü kendisiydi. bunu da östersunds mağlubiyeti sonrası aslanlar gibi gösterdi, çok kızgındık farkedemedik. türkiye'de bu kadar cesur ve görüşlü bir teknik adamın başımızda olması sonradan da olsa beni gururlandırdı.

    östersunds'a elendik sportif olarak camia kaldıramadı bunu, kaldırmamalı da ama beyler biraz mantıklı düşünelim astana'yı iki maç yenemedi yeri geldi galatasaray o iki sezonluk fetret devrinde, bu sezon tudor bu takımı kurmasa devamı da geliyordu.

    sezon içi garry - gomis işbirliği bozulması evet mantıksızdı, silik oynadık başakşehir ve beşiktaş maçlarında ama adam 39 yaşında. o zaman gelmeseydi demek bir şey ifade etmiyor herkes gelir, yönetim getirmeyecekti dönüp tudor'a sallamaktan ziyade dönüp kimin eleştirilmesi gerektiği ortada.

    bu adama dönüp vuruluyor her seferinde günahıyla sevabıyla galatasaray'da görev aldı başarılı ya da başarısız tartışılır ama el insaf rahat bırakalım adamı.

    tudor yayında galatasaray aleyhine bir şey de söylemedi, takımı karıştırmaya mahal verecek en ufak bi neden sunmadı.

    yollanması fatih terim gelmemiş olsa yanlış olacaktı çünkü her sene bir kurban seçiyoruz ama şu an iki taraf için de her şey olması gerektiği gibi.

    sağolsun, yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın