resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:45
Uyruk:Hırvatistan
  • 5676
    kendisine başta çok güvenmekle beraber beni ve milyonlarca galatasaray taraftarını hayal kırıklığına uğratan teknik direktör.

    galatasaray'ın bu seneki kadrosunun yeni kurulduğunu ve fenerbahçe - başakşehir ve beşiktaş gibi rakiplerimizin aksine beraber oynama alışkanlığı olmayan futbolculardan oluştuğunu göz önüne almakla beraber büyük maçlarda bu kadar ezilmiş olmayı hiçbir şekilde kabul edemiyorum.

    bir hocanın rakiplerini bu kadar büyütüp kendi takımının tüm ayarlarını bozması gerçekten enteresan bir durum oldu. önlem alacağım deyip takımın bütün taktiğini ve düzenini bozması döndü dolaştı en çok zararı bize verdi. tarihte gerçekten hiç anmak istemeyeceğim kadrolarımız oldu. hiçbiri gidip beşiktaş'tan kalesinde 30 şut görüp üç gol yemedi. burada teknik ekip kaynaklı sorunlar olduğu aşikar. özellikle başakşehir ve beşiktaş'a bıraktığımız muhtemel ikili averajlar umarım başımıza dert açmaz.

    kendisine karşı hiçbir kinim nefretim yok. olsun isterdim, olmadı; umarım diğer kariyeri başarılı bir şekilde devam eder. yaptığı hatalardan ders almayı başarır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın