resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2936
    şut çekemeyen futbolcu. beyler bu adamda sıkıntı var. kimse beni belhanda düşmanı ,futboldan anlamıyo diye yargılamasın. belhandayı da araya top salıyo, asist yapıyo gibi argümanlarla savunmasın. 26. hafta bitti içerdeki maçları stattan dışardakileri televizyondan hepsini izledim. takımın en büyük sorunu bence bu adam kaynaklı. şut yok , tehdit yok. o bölgedeki adamın şut çekmemesi bir seçenek, zayıf yön değil. takımı komple sabote eden bir durum. takımda şut çekebilen çok az adam var. rakip gomisi kitleyince , kanatlarında çizgiye inince gol atabilecek bir tek cephedekiler kalıyo. onlar da belhanda, tolga, selçuk falan oluyor. bu adam katiyen şut tehditi oluşturamıyor ve atağımızı tabiri caizse kitliyor. üzgünüm ama bunlar gerçek.

    bugün ( 17 mart 2018 fenerbahçe galatasaray maçı) şut tehditi olsaydı, cepheden çok rahatlıkla gol atma imkanı vardı. gomise iki kişi yapışınca gol olarak etkisiz hale geliyor, yine de güzel paslar çıkartabiliyor kaleyi cepheden gören bölgelere. böyle pozisyonlarda da birini tolga harcadı ki tolganın asıl görevi zaten gol atmak ,asist yapmak değil hiç bir zaman da öyle bir oyuncu olmamış kaldı ki onu transfer etmemizdeki sebep de skora katkısı değil. tabi yine de eleştirilmeli kaçırdığı pozisyondan ötürü. ama belhanda da işler değişir. kilidi açacak adam belhandadır. o da katiyen şut çekemiyor. formsuzluk, şanssızlıkla açıklanabilecek bir durum değil 26 hafta geçti ve bu çok ciddi bir sorun artık. kanatların senede 30 gol atar, santraforun çalım makinası acayip hızlı bir adamdır. o zaman belki ofansif orta sahan şut çekmeyebilir. ama galatasarayın böyle bir durumu ve lüksü katiyen yok.

    belhandaya teşekkür edip yazın şut tehditi olan bir ofansif orta saha bulunmalı. başka yolu yok. oyunun kitlendiği anlarda golü bulmakta çok zorlanmamızın sebebi bu adamın şut çekmemesidir. içerdeki maçlarda bir şekilde atabiliyoruz atmosfer sebebiyle ama bu sorun bize deplasmanda çok puan kaybettirir,bugüne kadar ettirdi de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın