• 268
    sözlükteki güzel sinerjiye limon sıkmak istemezdim fakat
    o staddan galip ayrılmamız m-ü-m-k-ü-n d-e-ğ-i-l
    bunun sebeplerine gelecek olursak:
    -yayıncı kuruluş fb ile aramıza 9 puan fark girmesini hiç istemez, eğer bu olursa hem fb için lig biter hem de psikolojik olarak biz şampiyon olmuş oluruz çoktan
    -başakşehir ve beşiktaştan en az birinin puan kaybedeceği bu haftada galatasaray’ın bu rakiplerinden birine 6 veya ikisine 5 puan fark yapmasını kimse istemez rating zarar görecektir.(özellikle ülkeyi yönetenler akbilsporun son haftaya kadar kovalamasını istiyorlar katarlılara çakabilmek için)
    -yukarıdaki nedenlerden ötürü fb gayet sert oynarken yaptıkları her türlü faulde oyun devam edecektir fakat bizim tertemiz çaldığımız toplara sarı kartların çıkacağı kesin. (arenadaki maçta mariano’nun gördüğü sarı kartı hatırlayın)
    -aziz seçim öncesi serinin bozulmasına izin vermez, hakem hem tff’den hem azizden talimatlı maça çıkacak.
    -diğer psikolojik nedenleri bir kenara koyuyorum bu maçta eminim kebapçı selahattin koreografisi göreceğiz. mutlaka teknik ekibimizden de tribüne gönderilenler olacaktır.
    -erken bir kırmızı, haksız bir penaltı çok muhtemel. takımda buna isyan edecek karakterde oyuncumuz yok.(bkz: felipe melo)
    -dikkat ettiyseniz şu ana kadar futbola dair bir neden yazmadım, yazmayacağım da çünkü tamamen adil şartlarda takımımız maç marsta da oynansa tokat manyağı yapar fakat iş öyle değil malesef.

    dolayısıyla bu maçtan kırmızı kart, ceza, sakatlık olmadan çıkmamız ligin kalanı için daha büyük önem teşkil ediyor. her maç 3 puan sonuçta. üstüne bir de beraberlik alırsak muhtemelen bjk-akbilspor da berabere biteceği için aşağı tarafla puan farkını koruyup feneri ligin dışına itmiş oluruz ki ballı kaymaklı olur bizim açımızdan.
    yapmamız gereken tek bir şey var top oynamamak zaten aykut da sahaya aynı mantıkla çıkacağı için maçı 0-0’a bağlarız. tertemiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın