• 264
    fenerbahçe her ne kadar çok gol yese de takım savunmasını iyi yapan bir takım. yüksek konsantrasyonla oynadıklarında bireysel hatalarını da en aza indiriyorlar.

    hücum aksiyonlarıysa sınırlı. duran toplar, çıkarken kaptıkları toplarla özellikle dirar-isla-guiliano'yla sağdan içeriye ortalamak ve son olarak valbuena'nın soldan içeriye gönderdiği tehlikeli ortalar.

    bu maçta özellikle belhanda'ya yapacakları baskıdan kaptıkları toplarla hızlı hücum etmek ana planları olacaktır. valbuena'nın bir şekilde durdurulabileceğine inanıyorum fakat bjk maçındaki gibi çıkarken kaptırdığımız toplar başımıza bela olabilir. burada devreye fatih hoca'nın oyuna müdahale tecrübesi güven veriyor.

    maçta erken öne geçmeleri, eğer beşiktaş'ın yaptığını yapıp fenerbahçe'yi geriye itebilirsek, bizim için kötü olmaz. 20 dk geriye gömülüp baskı yedikleri anda hızlı hücuma da çıkartmazsak gol ve goller bulabiliriz. fakat en ideal senaryo 60'a kadar ayakları yere basan bir futbol oynayıp maçı beraberlikle götürmeye çalışmak, sonrasında geride risk alıp savunma konsantrasyonlarını da yitireceklerdir. 0-0'lık süper final maçındaki oyunun benzerini oynamak işimize gelecektir.

    bizim taraftaysa hücumdaki varyasyonlarımızı iyi oturttuğumuzu düşünüyorum. fakat gomis'in gol atacağını ve rodrigues'in etkili olacağını düşünmüyorum. onlara gerekli alanları bırakmamak için uğraşacaklardır. maçın kilit oyuncuları maicon, belhanda(attırabilirler, kritik top kayıpları yapabilir) ve feghouli olacaktır. maicon ya da serdar'ın gol atacağını düşünüyorum.

    bu kulaklar tribünlerin real'e 5 diye bağırdığını duydu, bu gözler juventus'u öğlen vakti elediğimizi gördü, uefa'yı gördü, çeyrek finalleri gördü,, kadıköy'de kupa kaldırdığımızı gördü ama bir kadıköy galibiyeti göremedi.

    hadi olum, bizim şu işi halledin artık be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın