resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 9227
    oynattığı futbola futbol denmeyecek teknik direktör.

    futbol 11 kişiye 'hadi beyler, hep beraber hücum ediyoruz.' denecek bir oyun değil * hamza hamzaoğlu'nun teknik direktörlüğünde gördüğüm takım, son derece nizamsız bir takımdı. hücum yapıyorduk, gol atıyorduk ama defansta da bir o kadar pozisyon veriyorduk. 3 kupayı almak mucize gibi bir şeydi.

    o zamanki kadro da iyi oyuna müsait değildi. ben o kadroyla 3 kupa aldığı için devam edebileceğini ancak devam edecekse kadroyu güncellemesi ve iyi bir taktik oturtması gerektiğini düşünenlerdendim. tabii kendisi yaptığı saçma sapan açıklamalar ve kadro tercihleriyle kendi sonunu hazırladı ve benim fikirlerimi de değiştirdi. saçma sapan söylemlerini söylemeye başladığı andan itibaren yeni bir teknik direktör şart dedim ama yönetim transfer sezonunda bunu yapmadı. iş işten geçip sezon başlamıştı bile ve sonucu hepimiz biliyoruz.

    yönettiği takımların maçlarının, zamanım olursa, özetini izliyorum. klasik taktiği devam ediyor sanrım: rus ruleti. rus ruleti gibi maçlar oynatıyor; iki takım da net pozisyonlar buluyor maçlarında. ee, artık kim atarsa.

    kendisi iyi bir teknik direktör değildir maalesef. taktik bilgisinde ciddi sıkıntıları vardır, oyuncu bilgisi de yetersizdir. kendini ileride geliştirebilir mi bilemem ama şu haliyle bir daha galatasaray'ın başına geçmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın