• 9
    https://www.strawpoll.me/15227650

    yaptığı bu ankette ''baroş'un topu'' seçeneğini işaretleyenlerin sadece ama sadece drogba'nın golü sayılsa bile turu geçemeyeceğimizi düşündüklerini düşünmek istiyorum ki o heyecan bile kadıköy galibiyetini sikip atar gözümde.

    tamam orada kazansak güzel olur, 2-0'dan dönüp kazansak daha güzel olur ve son dakika golüyle kazansak efsane olur ancak arkadaşlar diğer seçeneğin ciddiyetini kavrayamamış galiba. orada 4. gol gelse muhtemelen turu geçecektik ve şampiyonlar ligi çeyrek finalinde real madrid gibi bir takımı, 3-0 gibi bir skorun rövanşında sadece 45 dakikada 5 gol atarak elemiş olacaktık. anlaşılıyordur umarım bu.

    sen bugün galatasaray'ın yaşattığı o heyecanla bile gurur duyuyorsun, her izlediğinde tüylerin diken diken oluyor. 4-1 olduğunu hatta turu geçtiğini düşün bir de! diğer tarafta zaten o galibiyetten bile çok daha büyük bir iş başardık biz, kupa kaldırdık. fener taraftarına sorun bakalım mağlubiyeti mi yoksa kupa kaldırmamızı mı tercih ederler? gerçi onlardaki vizyonsuzluk her şeyi dedirtebilir emin olamadım şimdi.

    neyse işte galatasaray ve fenerbahçe her sene 2 maç yapıyor birbiriyle. elbet biz de orada kazanırız, fener de arena'da kazanır. drogba'nın sayılmayan golünde binlerce kişi kalpten gidiyordu amk, ne kadıköy'ü?
App Store'dan indirin Google Play'den alın