• 82
    her sene aynı terane maalesef. bu sene başka türlü bu sene şöyle bu sene böyle.... olayın kadro veya oyun kalitesiyle bir alakası yok arkadaşlar. olay tamamen psikolojik. yoksa 20 yılda oynanan 20 küsür maçta elbette biz de 3-4 maç kazanırdık. luce'li zamanda, feldkamp'lı zamanda ya da terim'in 3. döneminde. hatta hagi ve gerets zamanlarında da epey yaklaşmıştık. ama olmadı amk.

    o zalım top allem ediyor kallem ediyor girmiyor rakip kaleye. onlar vurduğunda ise dağa taşa çarpıyor onun bunun kıçına başına çarpıyor hop içeri giriyor. islam'da büyü hak. yani var böyle bir şey. yapmak yaptırmak günah ama var yani. bu kadar zaman orada kazanamamış olmamızın sebeplerinden biri olabilir bu. zaten bayağı dile getirildi böyle bir şeyin varlığı.

    taktik, sistem, mental hazırlık.... hepsine eyvallah ama işin bu kısmına da bakmak baktırmak lazım. hacı hocaya gidelim demiyorum. ama bu ihtimale karşılık bizim de en azından hak yolda bir şeyler yapmamız lazım. bak çok ciddiyim. abi böyle bir şey yok yani. çok maç var kadıköy'de 4-5 gol atıp farka koşabilecekken 2-1, 3-1 falan yenildiğimiz. veya fener'in göt zoruyla beraberliğe bağladığı falan bayağı maç var yani.

    isteyen gülsün isteyen dalga geçsin ya da kızsın ama şu maçtan önce bilenler ayet-el kürsi'yi mutlaka okusun. defalarca okusun. muavvizeteyn surelerini de aynı şekilde okumak lazım. ciddi söylüyorum. sonuçta kötü bir şey yapmış olmayacağız. dua okuyoruz bunda bir şey yok.

    lan sahasında en çok gol yiyen 3. takım fenerbahçe. zaten 1. sırada da bizim 7 attığımız karabük var. atıyorum o maçı 3-0 kazansak fener sahasında en çok gol yiyen 2. takım olacaktı. yani böyle bir fener'i de yenemezsek artık diyecek söz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın