resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2819
    şimdi kimseyi kandırmaya gerek yok. sneijder bu takımda çok iyi başarılar kazandı, çok klas ve öldürücü paslar, asistler yapıyordu fakat o sahadayken resmen 1 kişi eksik oynuyorduk. ne pres yapıyordu ne orta sahaya gelip alan kapatıyordu. e buna bruma podolski de eklenince, kendi evimizde bile baskı yediğimiz, topu ileri çıkaramadığımız çok maçımız oldu. 1-0 öndeyken çok sıkıntılı ve genelde stresli maçlar geçirdik. sonrasında da sezon sonundaki puan cetvelindeki yerimiz hepimizin bildiği bir sonuç.

    bu sene 10 numara pozisyonunda belhanda ile devam ediyoruz, büyük paralar verdik. eğer ki bunun karşılığı olarak, sneijder kadar skora katkı yapsın + koşsun, pres yapsın, orta saha gerisine gelsin top kapsın, oyunu geriden başlatsın, kilit paslar atsın gibi bekliyorsanız, gidip modric, rakitic, kross thiago, pogba gibi adamlar bakacaksınız. zaten elinde öyle bir değer olsa, biraz parlayınca hemen kapıyorlar. (bkz: bruma) (bkz: ndiaye)

    ben belhanda'dan memnunum, gamsız ve isteksiz olduğunu da düşünmüyorum. tabii ki gol ve asist sayıları daha yüksek olsa daha çok sevinirim, gitsin yaydan vursun, uzak köşeye oturtsun topu kim istemez ki ?!

    ama geçen seneki kadrodaki sneijder'e bakıp, bu seneki belhanda'yı beğenmemek gibi bir lüksümüzün olduğunu düşünmüyorum. hele ki takım da şu anda başarılı diyebileceğimiz bir seviyede giderken, bu kadar yoğun eleştirileri hak etmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın