• 127
    çok zor dönemler geçiren şubemiz. şu sıralar erkek takımımızdan sadece küme düşmemesini bekliyoruz. kadın takımımızdan ise ucundan bir play off yapmalarını. bu iki takım da avrupa'da kupa kaldırmış takımlarımız. şu noktaya gelmeleri mantıklı bir şekilde açıklanamaz. sadece dursun aydın özbek ve can topsakal ile açıklanabilir sanırım.

    eyüp yıldız twitter'dan günlerdir durumu yazıyor. detayları merak edenler son iki üç gündür yazdığı twitlere bakabilir. açıkçası çok moral bozucu bir durum var. maddi olarak sıfırı tüketmiş vaziyetteyiz ve oyuncular sözleşmelerinden çıkma hakkında sahip şu anda ödemeler yapılamadığı için. seneler öncesinden kalma borçlar varmış hala. gelecek sezon odeabank'dan gelecek olan sponsorluk parası bile tüketilmiş.

    gelecek sezon için azda olsa bir umut ışığı var bu yönetimle ancak daha fazla sponsorluk bulunmadan başa oynama hedefi ancak hayal olabilir her iki takımımız için. bu noktada artık galatasaraylı iş adamları devreye girmeli. kulüp sadece futboldan ya da cemiyette bir araya gelmeden ibaret değil. biz bir spor kulübüyüz ve basketbolu ülkeye getirmekle övünen bir kulübüz. takımlarımızın bu halde olması sadece taraftarların içini acıtmamalı. iş adamları gereken maddi desteği sağlasın biz de taraftar olarak hem kombine hem de ürün konusunda elimizden geldiğince destek olur, salonu da hınca hınç doldururuz.

    bu şube üvey evlat değildir. bu şube kulübün sırtındaki kambur değildir. bu şube kulübün ve ülkenin gurur kaynaklarından biridir. buna göre desteklenmeli ve eski günlerine döndürülmelidir. bu galatasaraylı herkesin görevidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın