resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2808
    sene başında wesley gitmeden kendisine 10 numara verilmesi ve basında çıkan demeçleri yüzünden çoğu taraftarın gözünde eksiyle başlayan oyuncu. bunlara ilave olarak kendisi için ödenen bonservis bedeli ve aldığı maaş da eklenince, ağzıyla kuş tutsa yaranamaz durumunda. kendisi gamsız bir futbolcu asla değildir. bunu anlamak için ligde aynı mevkiide oynayan oyuncularla kıyaslamanız yeter. hem savunmada hem hücumda aktif olan, oyunu yönlendiren, atakları başlatan ve çoğu golde asistin asistini yapan bir futbolcuya haksızlık edildiğini düşünüyorum.

    en büyük sorunu, ki zaten bu sebeple çok daha iyi takımlarda oynayamadı, çoğu kuzey afrikalı oyuncuda olduğu gibi oyun içinde devamlılığının olmaması ve bazen laubali hareketleri olması. şut atmaması bana da ilginç geliyor çünkü ceza sahası ve dışından çok güzel golleri de var ama bunları bizde çok denemedi şimdiye kadar.

    sözün özü, verimli bir sezon geçiriyor ama iyi bir teklif gelirse ve giderse de çok üzüleceğimi düşünmüyorum. aynı maliyetlere, belki de daha azına, çok daha iyi oyuncular bulunabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın