resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2806
    artık sözlük yazarlarının ciddi ciddi bireysel probleminin olduğuna inandığım futbolcu. bu kadar saçma sapan, altı boş eleştirilerin başka açıklaması yok. cidden merak ettiğimden soruyorum. bu adam size ne yaptı ? kişisel sorununuz umurumda bile değil ama bu sorunu buraya dökmeyin. başka çözüm yolları arayın. bazınız adamı berberi olmasına rağmen arap diye aklı sıra hakaret ediyor. siz ırkçısınız onu anladık allahtan burada ekşi'de ki gibi bir moderasyon yok ve sizin gibilere prim vermiyor. yoksa yazılacakları tahmin bile edemiyorum.

    ben hayatımda bu kadar ortada bırakılan galatasaray oyuncusu görmedim. 17-18 sezonu ilk yarısında ki fenerbahçe maçında haksız yere atıldı adamı linç ettiniz (pozisyonda darbe var ve penaltı almaya çalıştı bu sarı kart değildir aldatma yok), aynı sezon 2. yarı oynadığımız antalyaspor maçının son dakikasında dünyanın en boş nedeni ile atıldı gene aynı şekilde linç edildi.

    yunus takıma yararlı bir adam. fiyat performans yönünden beni de tatmin etmiyor ama en nihayetinde adam bana bu parayı verin demedi. ve elinden geldiğince katkı yapıyor.
    asist öncesi pas reis diye alay edildi ama sivas maçında * oyuna getirdiği hareketi, asist öncesi pasın ne kadar kıymetli olduğunu gördünüz gene aynı şekilde devam. aynı 17-18 sezonunda 2-1 kaybettiğimiz kasımpaşa maçında yoktu organize olamadık. daha bu herifin önemini anlamak ne olması gerekiyor ?

    hea bir de gamsız var. birader adam aynı anda hem en çok koşanlar listesine girip hem de nasıl gamsız olabiliyor ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın