• 11427
    trollerinin zekası düşük olan sözlük. daha mantıklı hareketler beklerim yani, gerçi zekası düşük dedik ya.* neymiş belhanda kadro dışı kalsa yatarak para kazanıyorum diye sevinirmiş. bu iftira değil de ne allah aşkına? bunun adı yorum falan değil net olarak terbiyesizlik. takım 7 gol atmış ve sen o bardaktan boşalırcasına yağan yağmurda 90 dakika mücadele eden adamlara iftira atacaksın, o futbolcuları yerin dibine sokacaksın.

    dışarıdan biri baksa, burası sırf spor amaçlı bir sözlük ve sürekli bir şeyler yazıyorlar; demek ki bu adamlar bu işten anlıyor, der. ama gel gör ki adam belhanda'nın yüz ifadesini beğenmediği için satılmasını istiyor. böyle bir saçmalık var mı dünyanın başka bir köşesinde? feghouli 3 asist yapmış ama gitsinmiş. niye çünkü çok fazla gole katkı yaptı bu sezon. gerçi 3 asist de bala göte, değil mi sayın troller?

    eleştiri yapmayı bilmiyorsanız yapmayın ki ne siz sinirlenin ne de biz. ha farklı takımı destekliyorsanız da defolup gidin sözlükten. el alem galibiyet alınca bayram ediyor, bizim haspalar da oyuncularını kesiyor.

    ilgili maç için; (bkz: 3 mart 2018 karabükspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın