• 307
    zayıf takım karşısında galibiyet aldığımız maç. zayıf ama bu galibiyetin deplasmanda olması bizim için önemliydi. ayrıca ne kadar zayıf olursa olsun, oyuna yasin girene kadar hep daha fazla atmak isteyen ve 7 atan bi galatasaray hepimizi çok mutlu etmiştir. gelelim maçla ilgili sonuçlara;

    - hakem m*te k*lkavan, baktı ki bu maç galatasaray'ın, bari bikaç sarı kart göstereyim de ileriki haftalarda oyuncuları ceza sınırına gelsin çakallığı yaptı. çok sinsi çok. fakat şöyle bişey söyliyeceğim, evet bu herif art niyetli ama maicon ve donk'un gördüğü sarı kartların olduğu serbest vuruşta selçuk inan'ın frikik ve korner bencilliğinin de büyük payı var. bekledikçe bekledi, bi türlü kullanmadı frikiki. biraz erken davransa kartlar olmayacaktı.
    - önceden de dediğim gibi yasin girdikten sonra pozisyonumuz yok. artık bıktım yazmaktan.
    - övgülere gelirsek, tahmin ettiğiniz, istediğiniz değişiklikleri yapan bir teknik direktörünüzün olması ve sonuç alması inanılmaz keyifli bişey.skor 0-6 iken oyuna sinan'ı almak çok iyi. fatih terim effect bu işte.
    - gomis 4 attı ama son dakikaya kadar koşmaya prese devam etti. çok büyük golcü, ayrıca yanlış bilmiyorsam bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu rekoruna da (alex - 28 gol) bugün attığı 4 gol ve toplamda 24 gol ile çok yaklaştı.

    şimdi haftaya kolay bi galibiyet daha alıp sonraki hafta kadıköy deplasmanında karşı kalede kameni olmasını bekleyeceğiz!

    edit: bu arada belhanda'nın kullandığı serbest vuruş (feghouli'nin golünü hakem yedi) ve kornerlerde (maicon'un kafası çok yakından çıktı) ne kadar etkili olduğunu yazmayı unutmuşum. yine yeniden iddia ediyorum selçuk kornerleri serbest vuruşları kullanmasaydı şu an 4-5 puan daha fazla toplamıştık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın