• 105
    1) hakem cüneyt çakır. her derbide "deplasman takımını yedirmiyorum" mesajını vermek için ev sahibini zor durumda bırakacak kararlar verir. fenerbahçe 1 - 0 (skorca değil).

    2) ortam gergin. fenerbahçe kaybetse de yarışta. beşiktaş kaybederse önündeki dağ büyür. tam fenerbahçe'nin havası bu hava. sinir bozucu şekilde rahat oynayacaklardır. fenerbahçe 2 - 0.

    3) pepe ve talisca yok. sene başından beri sürekli tercih sıkıntısı yaşayan beşiktaş'ın en stabil iki adamı. fenerbahçe'de ise neredeyse eksik denebilecek kimse yok. fenerbahçe 3 - 0.

    4) maç inönü'de. beşiktaş bu statta seyirci desteğiyle iyi oynuyor. 3 - 1.

    5) şenol güneş fenerbahçe maçlarında bir başka saçmalıyor. aykut ise her daim poker face. tansiyon yüksekken aykut daha şanslı. 4 - 1.

    6) genel olarak bakılırsa beşiktaş'ın kadrosu fenerbahçe'den daha iyi. fenerbahçe ise dipten gelip büyük ivme yakalayarak tepeye tırmandı. morali ve iştahı daha fazla. bu belirleyici dahi olmaz.

    sonuçta fenerbahçe'nin açık ara favori olduğu bir maç. fenerbahçe kazanırsa kesin şampiyon fikrineyse hiç mi hiç katılmıyorum. kadıköy bu sezon diğer sezonlar gibi olmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın