resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2099
    serdar aziz'in çok çok büyük eksikleri var. nedir o eksikler?

    1) hakemin şerefini tespit edemiyor.
    2) topa müdahalenin galatasaray söz konusuysa penaltı olduğu bilmiyor.

    https://youtu.be/Ersxo8tG9UM?t=1m30s

    adam kalkmış bu pozisyon için serdar'ı yerden yere vuruyor. bir de üstüne sakatlanıp çıktı diye sövüyor. aynısı iki hafta önce belhanda özelinde de yapıldı. hiç yoktan kırmızı kart gördüğü pozisyon üzeriden hain ilan ettiler, gamsız dediler. ilk uğrayacakları başlık barış şimşek başlığı olması gerekirken önce belhanda'ya sonra fatih terim'e uğradılar ki ortalığı daha net bulandırabilsinler. aynı teraneyi maalesef geçen haftada da yaşadık. olmayacak, kimsenin aklına gelmeyecek, rıdvan dilmen'i hakem olarak koysan penaltı vermeyeceği pozisyonda penaltı kararı çıktı. yine hakemden önce serdar aziz'e uğrandı. (laf da anlatamıyorsun, pozisyon penaltı değil ki diyorsun, ''olsun öyle hareket yapmasaydı'' diyor. ya pozisyon penaltı değil!!!)

    ve emin olun bu hafta serdar aziz hedef olacak yarın bir başka oyuncumuz. sezon başından bu yana her hafta bir oyuncumuzun hedef haline getirildiğini unutmamamız gerekiyor. ilk başta feghouli'ye nişan aldılar. gamsızından girildi, kontrolsüzünden çıkıldı. trabzonspor maçında takım arkadaşını öldürmeye kastetmiş rakibini itti diye kırmızı kart gördü ve hain ilan edildi. haftalarca oyuncunun akıbeti ve performansı tartışıldı. oyun içi katkısı zayıf olmasına rağmen sırf skor üretiyor diye övülen giuliano örneği gözümüzün önünde dururken feghouli de gayet iyi bir skor katkısı vermesine rağmen asla ne basın ne bizim bir şeyi beğenmeyen taraftar tatmin olmadı. sonra belhanda yarasını kaşıdılar. oyuncunun iki üç hafta yedek kalmasına kadar giden saçma sapan bir sürece yol hazırladılar. tıpkı feghouli örneğinde olduğu gibi hak etmediği kartlar dolayısıyla hain, gamsız ilan ettiler ve de edecekler.

    önümüzdeki haftalarda da oyuncularımız en ufak tökezlemede beyinsiz, sakar, laubali, gamsız, kontrolsüz hatta hain ilan edilecekler.

    sonra 21. şampiyonluğu ara ki bulasın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın