• 7
    sözlük yazarlarını destek konusunda uyardığım kampanya. şimdi gelip buraya size ne para verip bilet almadılar mı, ister maç izlerler ister video çekerler karışamazsınız pis faşistler yazıp sizi linç edebilirler.

    ben mi? tabii ki destekliyorum. taraftar o stada gidiyorsa bir zahmet rakibi baskı altına alsın. ne yazık ki taraftarımız maça gelince çok alakasız davranıyor ve ben de bunu eleştirsem de onlara uyuyorum. misal geçenki 12 şubat 2018 galatasaray antalyaspor maçı, antalya atak yapıyor kalemize veya antalya serbest vuruş kullanıyor biz lay lay saldır galatasaray diyoruz. tamam maç iyi hoştu, rahat kazandık ama 17-18 sezonu ilk fener maçı yani 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçı taraftarımız rezaletti. takımın en etkili hücum silahı belhanda şaka gibi bir şekilde eyyamcı cüneyt çakır tarafından oyundan atıldı, feghouli'nin içinde olduğu bir pozisyonda tam hatırlayamadım ama el vardı galiba net penaltımız verilmedi. şimdi bunlar kadıköy'de yapılabilir mi? yapılabilseydi eminim ki şu kadıköy'de 20 senedir fener'i yenememe diye bir sorunumuz olmazdı.

    bağırın kardeşim bağırın. hatta dur komik bir örnek daha. 8 şubat 2018 galatasaray konyaspor maçı doğu altta arkadaşımla maçı izliyoruz* maç başlayacak ayağa kalktık hani üçlüye katılalım diye arkadan amcanın biri gençler oturun rahatça maç izleyeylim e be amca madem rahat izlemek istiyorsun maç lig tv'de değil git aç a2'yi evinde sıcak yerde geç uzan koltuğuna izle maçını. şimdi bunu dedim diye illa içinden veya mesaj yoluyla veya bu başlık altına bu entrye cevap niteliğinde yukarıda da yazdığım gibi isteyen istediğini yapmakta özgürdür tarzında fikirler belirecek. iyi de kardeşim taraftarlık bu mu gerçekten? buysa senin ne yararın olacak takıma?

    tekrar özetle çok doğru kampanyadır. başarılı olacağını zannetmesem de desteklediğim kampanyadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın