• 49
    4 yediğimiz bir şampiyonlar ligi maçından (bkz: 22 ekim 2014 galatasaray borussia dortmund maçı) sonra beni çileden çıkaran sorun. o dönem yanlış hatırlamıyorsam metroda da sıkıntı yaşanıyordu, kullanılamıyordu. ben de akıllılık edip arka tarafta 27se otobüslerinin ilk durağından otobüse binip beşiktaş'a gitme planı yapmıştım. lakin vardığımda saatin geç olmasından dolayı otobüslerin çalışmadığını farkettim. bilmediğim bir yer, zaten kaybetmişiz, etrafta kimse yok, çile gibi çileydi gerçekten.

    fakat bu gittiğim ilk derbinin yanında solda sıfır kalır. (bkz: 18 mart 2011 galatasaray fenerbahçe maçı) 1-0 öne geçip son 15 dakikada 2 gol yiyip kaybetmişiz. arenadaki ilk derbimiz, ilk mağlubiyetimiz inanılmaz mutsuzum, herkes de benim gibi. metroya bindim, zaten inanılmaz kalabalık, nefes almakta zorluk çekiyor insan, bir de metro bozulmaz mı ışıklar kapandı, kapı kapalı yarım saat, kırk beş dakika tekrardan çalışmasını bekledik.

    bunun gibi onlarca anıya sebebiyet veren çile gibi çiledir. fenerbahçe'nin, beşiktaş'ın stadlarının konumlarını düşününce delirmemek elde değil. iyi kazıklanmışız, hamdolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın