resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2657
    12 şubat 2018 galatasaray antalyaspor maçında atilmasi olayiyla ilgili taraftarimizin iyice zivanadan cikmis oldugu apacik ortadadir. nasil bir zivanadan cikmaktir kardesim bu?

    biraz seye benziyor, kucuk cocugun yaptigi yanlis bir hareketten dolayi, komsu amca tarafindan gozunun onunde tokatlaniyor, ve sen neden yaptin o hareketi diyerekten herkesin gozunun onunde alenen cocugu dovmeye basliyorsun. bilincsiz ebeveynlerden farki yok bu yaptiginizin. kol kirilir yen icinde kalir hesabi, çocuğu orada savun, ondan sonra eve geldiginde nasil terbiye ediyorsan o şekilde terbiye et.

    hoca kim? disiplin konusunda en taviz vermeyen hocalardan birisi. zaten gerekeni yapacaktir. ama kalkip da tipne hakeme saldiracagin yerde kendi cocuguna saldirma. hakemi on plana at. ulan farkinda misiniz ya? bu durumdan nemalanacak o kadar cok futbolcu var ki. bak goreceksiniz bu sekilde tepkiler devam ettigi surece en az 2-3 kez daha bu sekilde bir olay yaşanacak. ondan sonra suc gunah kimin derseniz aynaya bakmaniz yeterlidir.

    hakemi on plana cikartip, gerekli tepki verilirse, bir daha boyle bir durum olursa, sonraki maclardaki hakemler duruma aninda mudahale edecektir zira sosyal medya ve kamuoyu baskisindan korkacaktir.

    bi dusunun derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın