• 29805
    (bkz: 12 şubat 2018 galatasaray antalyaspor maçı)
    pozisyon net değil, rodrigues her zamanki ful aksiyon tarzıyla zorluyor. seken topta ise gomis her zamanki kadar net! gomis’e altyapıda öğrettikleri gibi: düzeltmeye, pozisyon gereği değilse plase kasmaya hiç gerek yok. ilk öğretmeninin gomis’e öğrettiği çok net: bir santrforun yaptığı en iyi vuruş, gol olan vuruştur. ikinci gol, ilkinin kalite olarak bir üst modeli: rodrigues, bu kez sadece hızıyla zorlamakla kalmadı, dripling klasını da sonuna kadar sergiledi. gomis yine en doğru zamanda en doğru pozisyonda en doğru vuruşu yaptı. türk takımlarının altyapılarında çalışan hocalar, santrfor adaylarına bu gomis tek vuruşlarını ders niteliğinde defalarca izlettirmeli, çalıştırmalı. 3. gol öncesi belhanda’nın pası da ders niteliğinde. fatih terim, faslı yeteneği tam kıvamında takıma yeniden monte etti. maç erkenden bitti.

    gecenin sorusu

    eto’o gittikten sonra, “eto’o’ya ihtiyacımız yok” demek, hangi futbol vizyonunun ürünüdür?

    maçın starı

    gomis ve rodrigues, işi yarım saatte bitirdiler. birinin tek vuruşlarının diğerinin driplinglerinin tadına doyum olmadı.

    maçın olayı

    terim’in, mariano yerine linnes’i oynatması. bir süre belhanda’nın da kesik yediğini hesaba katarsak herkes için forma aslanın ağzında.

    kısa mesaj

    galatasaray, fatih hocayla iç sahada daha da iyi, aynı seviye yükselişini deplasmanlara da taşımaları gerekiyor.

    ali ece
App Store'dan indirin Google Play'den alın