• 206
    "bu antalyaspor sezon sonu düşer" dedirten, garry mendes rodrigues'in 60 metrelik yardırışı ve bafetimbi gomis'in kaleyi devirircesine şutları dışında çok da bir şey geride bırakmayan; tatava yapmayıp ihtiyacımızı alarak yola devam ettiğimiz maç. bu sezon çokça yaşadığımız rakipler puan kaybedince kaybetme hadisesini kırmak adına çok önemliydi. onun dışında bu antalyaspor hakikaten bu sezon sonu yetenek eksikliğinden düşer. yürümeyi yeni öğrenen bir çocuğun yürüyüşü gibi futbol oynadılar resmen, 2 adımı doğru atsa diğerinde sendeleyip düşüyorlar falan.

    younes belhanda'nın gördüğü kırmızı kartı ise hala anlamazdan geliyorum. sanırım gomis ısrarla uzaklaştırmaya çalışınca hakem de bir numara var sanıp kovalayıp kart gösterdi. zamanında lisede bir arkadaş da hocanın biriyle konuşuyordu, aynı gomis gibi araya girip elemanı götürmüştüm. çocuğa demediği küfür yüzünden 3 gün uzaklaştırma yazmışlardı. dayanağı da benim inatla çocuğu uzağa götürmeye çalışmamdı.

    böyle senaryoları galatasaray çok sever ama o konuda uyandırmak lazım. iş sahadaki futbola kaldı mı yenilebiliyoruz tabi ama böyle saha dışı mevzular aleyhte işlemeye başladı mı galatasaray'ın tokadı eninde sonunda patlar, tarih hep böyle hadiselerle doludur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın