• 11
    osmanlı'nın hak ettiği ama bir puan ile yetindiği maç. şimdi efendim geçtiğimiz haziranda üniversiteyi bitirdiğim ve şu an meslek öncesi stajımı icra ettiğim için pek çok boş vakit bulmamdan ve mevcut yabancı kuralının lige renk katmış olmasından mütevellit bu sezon ligteki çoğu maçı izledim. bu da izlediğim maçlardan birisi.
    öncelikle göztepe'nin başarısız olmasını temenni eden biriyim.** göztepe ile duygusal bağ kuran galatasaraylı renktaşlarımı hiç anlamayacağım. benim sevmememin bu sezon beşiktaşla yakınlık kuran bir camia olmalarıyla da alakası var. fakat ben asıl olarak taraftarlarının tavırlarını tasvip etmiyorum. göztepe taraftarına, türkiye'nin gelmiş geçmiş en başarılı futbol adamı fatih hocama yaptıkları terbiyesizlikten ötürü mesafeliyim.
    maça gelirsek, cidden izleyenlerin hop oturup hop kalktığı, dört dörtlük bir maç oldu. osmanlı göze hoş gelen hızlı oyunuyla üç puanı hak etmişti. ama futbol bu, olmadı. irfan buzun iyi bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum. kendisine izlettiği zevkli mücadele için teşekkür edip kariyerinde başarılar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın