resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 1748
    çok sevdiğim oyuncumuz. herkes istikrarlı oluşunu, küsmemesini, kendisini hazır tutmasını yazmış, onlara girmeyeceğim.

    benim dikkatimi çeken yanı sürpriz işler yapması, sürekli kendini geliştirmesi. dribblingi yok adam geçemez dersin, maçın bir anı olur alır 2 kişi geçer. hücuma destek vermiyor dersin gol atar, asist yapar. vasat oyuncu dersin benim diyen oyuncudan iyi salar araya. takımda sırıtıyor dersin belhanda ve fernando ile çılgın pas üçgenleri yapar. savunması kötü dersin, onu bile geliştirdi bu sene. orta açma ve pozisyon almayı da çözse, ki bir bek için çok önemli eksikler bunlar, ilk 11 bile düşünülebilir.

    bu arada peş peşe 4 maç 90 dakika oynadığı ilk 4 haftada 2 asisti var. kalan 17 haftada sadece 3 kez 90 dakika oynadı. lato yerine istikrarlı biçimde linnes oynasa belki nagatoma transferine bile gerek kalmayabilirdi.

    geldiğinden beri çok geliştirdi kendini, düzenli oynamamasına rağmen. önünde 8-9 senelik bir kariyeri var hala. umarım kendini geliştirmeye devam eder ve bir kaç sene sonra mariano yerine oyuncu aramamıza gerek kalmaz, linnes'e yedek ararız. yalnız çok hakkı yeniyor senelerdir, üzülüyorum onun adına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın