• 1134
    galatasaray'ı içten içe soyan ve çürüten yönetim.

    dönülmez akşamın ufkunda değiliz henüz, ama dikkat etmezsek son sürat oraya doğru gidiyoruz.

    çok yazık, bu adama 1500 oy nasıl çıktı hala bilmiyorum. divan kurulu'nda çıkıp konuşma yapacakmış bir de. yine ali sami yen makamından başlar, sizin takdirinize bırakıyorumla bitirir ve hiçbir şey anlatmaz tostos bey.

    son dört mali dönemde yapılan harcamalarla birlikte totalde riva vs.'den para da gelmesine rağmen borç çığ gibi büyüyor. böyle yürümez bu kervan. dursun özbek'e art niyetten ve dernek malına, bütçesine kasti zarar vermekten dava bile açılmalı.

    yakın gelecekte de mayıs ayındaki seçimle bir ya da iki tane devlet'in kayyumu kulübün içerisinde yönetim kurulunda oy hakkına sahip olur. doğrudan idareci başkan düşünmeyin. salt çoğunluk olmadığı için çok bir yaptırımı olmaz bu durumun, aslında ihtar gibi düşünebiliriz. yetkileri üst düzey olmayacak sonuçta ama umarım sonraki dönemlerde meşhur lafla 1 tl'de olsa kâra geçilip bu durum ortadan kaldırılır. yoksa vergi borcu spk, banka faiz, menajer, kur farkı, kayyum, riva florya vs. derken ortada kulüp ve kulüp namına bir şey kalmayacak..
App Store'dan indirin Google Play'den alın