resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 1736
    alex telles'in vasat zamanlarındaki haline benziyor. çaba var, güzel git gel yapıyor ama ne defansı ne de hücumu tam değil.

    defansta hızlı oyunculara kolay geçilebiliyor, hatırlıyorum da telles'in de nakoulma içinden geçmişti resmen. çalışkan olmasına rağmen ne fiziğiyle ne de hırsıyla rakibi sindiremiyor. mesela nagatomo kendisinden kısa ama doğru pozisyon alma ve biraz sert temas ile rakibi kapatabiliyor.

    hücumda da o kadar bindirme yapmasına rağmen final hareketini bir türlü yapamıyor, ortaları çok rastgele ve hiçbir tehlike yaratmıyor. sonra durduğu yerden bir ara pası atıyor, pirlo sanırsın.

    tuhaf bir oyuncu, yetenek, potansiyel her şey mevcut ama kendini mental olarak yüzde yüz saha veremiyor, sanki sürekli kesik yediğinden özgüven sorunu yaşıyor.

    başakşehir gibi baskının az, sistemin var olduğu bir takımda belki yıldız bir hücumcu bek olabilirdi ki belki çaiçara'dan daha etkili olurdu. (karabükspor'daki latovlevici gibi.) ancak, üst seviyedeki takımlarda vasat kalıyor işte. (galatasaray'daki latovlevici gibi.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın