resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 1824
    şampiyonlar ligi için çok eksiği bulunan futbolcumuz. öncelikle gerçekten çok ağır. çok çok ağır. savunma arkasına atılan toplara yetişmesi çok zor. ligde böyle attığı goller var fakat bu paslar nokta atışı. özellikle deplasmanlarda savunma arkası için tehdit oluşturamıyor. savunmacıyla aynı yerden başladığı koşularda pozisyona girmesi genelde imkansız.

    ofsayta çok düşüyor. hatta ofsayt konusunda buraktan bile kötü. daha önce bi arkadaşta yazmış burağın olayı zaten çizgide bekleyip arkaya kaçmak. senin öyle bir vasfında yok.

    ama bence en büyük eksiği kafa vuruşu. adamın fiziğine oranla çok başarısız bir kafa vuruşu var. bir kere katiyen zıplayıp kafa topu alamıyor. vurduklarında da genelde isabetsiz. 2017-2018 sezonundaki başakşehir maçında attığı kafa golü çok güzel ama durduğu yerden bomboş pozisyonda atılan bir gol. topu müthiş çeviriyor o kabulüm fakat çok istisnai bir durum bu. genel olarak çok zayıf kalıyor kafa vuruşlarında.

    şimdi diyeceksiniz ki kardeş sen gomis düşmanı mısın ? değilim aksine süper ligde kalçasını kullanması, oyun görüşü sebebiyle gayet iş yapabilcek bir santrafor. yapıyor da zaten gördüğümüz üzere. ama bu adama güvenip forvet almazsak gelecek sene ciddi sıkıntı yaşarız. şampiyonlar liginde katiyen etkili olabileceğini düşünmüyorum. tabi 3 kulvar için rotasyonda gayet kullanışlı olur ama şampiyonlar ligi için mutlaka daha hızlı bir forvet almamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın