• 86
    7 şubat 2018 cavs wolves basketbol maçındaki performansı: https://youtu.be/7Zx1OXu0mPU

    21 dakika parkede kalıp 9 sayı - 4 ribaund - 1 top çalma istatistikleri ile oynadı. yalnız işin asıl dikkat çekici kısmı, cedi'nin jimmy butler'ı kilitleyip muazzam bir savunma katkısı vermesi (cedi'nin sahada olduğu dakikalarda cavs'in wolves'a karşı 7 sayılık bir üstünlüğü olmuş) ve parkede olduğu süre boyunca enerjisiyle hem takımın hem de salonun enerjisini yükseltmesiydi.

    maçtan sonra koçu tyronn lue kendisi için şunları söylemiş: "onu oynatmaya devam etmeliyim. parkeye çok şey getiriyor. 1, 2 ve 3 numaraları savunabiliyor. yardım savunmalarını iyi biliyor. savunmada her zaman doğru yerde duruyor. hücum setlerinde de bize yardımcı oluyor. tempolu oyuna uygun. çaylak olarak gerçekten basketbolu anlıyor. ona süre vermek zorundayız."

    cavs taraftarı cedi'yi cidden çok seviyor ve kendisini sahiplenmiş durumda. cimbomluyuz biz de yazmış*. şu an bucks adına ter döken matthew dellavedova'nın yeri cavs taraftarında ayrı. parkeye enerji getirmesi ve takıma yardımcı olabilmek için her şeyini ortaya koyması sebebiyle çok sevilmişti. müthiş bir yetenek miydi? kesinlikle hayır. leş(u: mübalağa :() bir şut mekaniği falan var adamın ancak kavgaya birlikte girilecek biri. işte cavs taraftarı için cedi şu an yeni dellavedova olarak görülüyor.

    ayrıca maç sonunda lebron'un sevinci cedi'yle paylaşması falan, çok iyi be abi... http://gss.gs/r9v :)

    seni savunacağız aslanım! şans yanında olsun.

    edit: ozgunyazar uyardı, tarih düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın