• 413
    onay bekleyen çaylakların dikkatine;

    daha önce duyurduğumuz üzere (bkz: #2334962) bir süredir onay bekleyen çaylakların incelenmesine başlanmış olup çaylakların sıkça yaptıkları bazı hataları belirtme gerekliliği doğmuştur.

    çaylak entry'leri üzerinde yaptığımız incelemelerde bazı çaylakların çaylak modu bölümünde bulunan kuralları okumadıkları ve çaylak entry'lerini bu kurallara riayet ederek girmedikleri tespit edilmiştir. çaylak entry'lerini bu kurallara uygun şekilde girmeyen çaylakların onaylarının yapılması mümkün değildir.

    tekrardan hatırlatmak istiyoruz;

    - sadece bkz.'lardan, resimlerden, video ve sair materyallerden oluşan entry'ler, haberlere verilen linkler ve alıntılar geçerli çaylak entry'si olarak değerlendirilmez.
    - entry'lerinizde noktalama işaretleri ve imlaya azami ölçüde dikkat etmelisiniz. yazım yanlışı içeren, cümle içinde ve sonunda noktalama işaretleri kullanılmayan, noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakmadan yazılan ve paragraf düzenine uymayan entry'ler geçerli çaylak entry'si olarak değerlendirilmez ve silinir.
    - çaylak entry'leriniz nitelikli olmalıdır. (bkz: niteliksiz entry) örneğin; galatasaray başlığına gireceğiniz "çocukluk aşkım, tek gerçeğim, sevdiceğim" tarzı entry'niz geçerli çaylak entry'si olarak değerlendirilmeyecektir. yazar olmak için özgün yazılar ortaya koymanız gerekmektedir.
    - girilen entryler istisnasız biçimde galatasaray ile alakalı olmalıdır.

    entry'leri çaylak entry'si kriterine uymayan çaylaklar, yazdıkları entry'leri düzenleyerek tekrardan onay sırasına girebilirler. onay durumunuzu çaylak modu bölümünden takip edebilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın