resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2396
    kendisinden kanatlarda veya forvetin arkasında değil de, 8 numara olarak çok daha iyi verim alabileceğimizi düşündüğüm futbolcumuz.

    sezon başından beri kendisini savunanların ilk argümanlarından birisi koşu mesafesi ve takıma kattığı pres gücüydü. futbolda forvetin arkasında yaptığınız presin temposu ile göbekteki presin temposu aynı düzeyde olmasa da, selçuk inan'ın pres gücü ve dayanıklılığının yanında ilaç gibi gelecek meziyetleri var bu konuda.

    pas yeteneği ve oyun görüşü, oyuna konsantre olduğu anlarda inanılmaz seviyelere çıkabiliyor. bazen oyundan düştüğünde ise yanındaki arkadaşına dahi pas vermekten aciz bir yapıya bürünüyor. nadiren de olsa bu yapıya büründüğü dakikalar 8 numara pozisyonunda oynadığı anlar için ciddi risk taşıyabilir ama almaya değer bir risk. kulübede oturan ne deli bir hırvat, ne de beden eğitimi öğretmeni. böyle bir konsantrasyon eksikliğini pek de yaşayabileceğini düşünmüyorum.*

    elimizdeki diğer alternatiflerine göre, pozisyon bilgisi ve sertlik bakımından da meziyetlerini ortaya koyabildiği takdirde fersah fersah öndedir o mevkiide. asla ve asla bir çöp değildir. gelişini yönetemeyen bir yönetim yüzünden geldiği günden beri taraftarın önünde adeta bir yem gibi duruyor. bu kadar kolay yemeyelim arkadaşlar. ndiaye de gittiğine göre ideal ikilimizin fernando-belhanda olmaması için bir sebep yok.

    arkasında durmamız gerekiyor, arkasında duracağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın