• 13
    ekonomik olarak bağımsız değilsen hiçbir anlamda da bağımsız değilsindir. galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş bu ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşlarından aslında bir yerde. hiçbir şekilde bir araya gelemeyecek pek çok insan bu üç takımdan birinin taraftarlığı paydasında rahatça buluşturulabiliyor.

    şu an nasıl bir iktidar tarafından yönetildiğimiz malum. ülke gerçekten bitik bir halde. sadece bunun dile getirilmesi yasak hepsi bu. sürekli kandırılan bir adamın hataları yüzünden sürekli yanlış kararlar alınıyor ve bedelleri de her seferinde gariban halka ödetiliyor. buna rağmen pek ses çıkaran yok çünkü kitleler gerçekten de iyi yönlendiriliyor. böyle bir düzende milyonlarca insana hitap eden bu kulüplerin başı boş bırakılması söz konusu bile olamaz. bu kulüplerin yöneticileri de biat etmek ve kendi camialarını da biat ettirmek zorunda. zaten bu olsun diye oralara seçimle(!) ''atanıyorlar''

    bu şartlar altında bir kurtuluş, bağımsız bir ekonomi zaten mümkün görünmüyor. galatasaray elindeki değerli araziler sebebiyle biraz farklıydı bu konuda ama atanan bir başkan sayesinde artık onlar da yok. dursun özbek giyim kuşamıylar, konuşmalarıyla, hal ve hareketleriyle bırakın galatasaray' a başkan olmayı, sınıf başkanı bile olamaz normalde.

    kendisi benim nazarımda galatasaray' ı bilerek isteyerek ekonomik olarak çökertmek için çalıştı ve başardı da. dursun' un çapını düşündüğümüzde bunu becerilmesi bile şaşırtıcı aslında ya neyse. şahsen ben, bir kurumu batırmak için birini seçecek olsam daha yetkin birini tercih ederdim. aslında tek kurtuluş umudum da yine dursun. çünkü o kadar beceriksiz ki batırmak için geldiği kulübü batırırken de hatalar yapmış ve emeline tam ulaşamamış olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın