• 18
    selçuk performansıyla konuşulur,tartışılır. ama özel hayatıyla hiç kimse medyaya malzeme edilmemeli. bunlarda birer insan ve özel hayatları var. ne olmuş yani gidip iki tek atmış ne olmuş?
    herkes yaptıklarından kendi sorumludur. selçuk pozitif yönde performans göstermezse oynamaz. bunun bedelini kendi zaten öder. sporcu olması sebebiyle yaptığı yanlıştır. insani boyutuyla düşündüğümüzde ise hiçbirimizi alakadar etmez. hele hele medyanın sanki tacizci, tecavüzcü gibi afişe etmesi kadar iğrenç bir durum olamaz.
    selçuk'u performansı nedeniyle en çok eleştirenlerdenim. ancak sporcuların çoğuna bakın şampiyonluk kutlamalarında, galalarda, düğünlerde ve etkinliklerde zaten alıyorlar kardeşim.
    bir yarışta kilolar kaybeden, imanı gevreyen formula 1 pilotlarına bakın. yarışı birinci bitirince yaptıkları kutlamaya bakın.
    onlarda sporcu. ama adamlarda bu tarz toplumsal baskılar yok.
    selçuk "maestro" diye tabir ettiğimiz yıllardaki selçuk olsa çoğu insanın umurunda değildi. ama şimdi her yaptığı göze batan bir dönemde olduğu için artık iyice üstüne gidilecektir. diliyorum ki kafa dağıtmak için attığın iki tekten sonra cidden o eski günlere dönersin ve her hatanda bu fotoğraf servis edilmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın