• 254
    deplasmanda sivas belediyesporla karşılaşacak olan amedspor sivasa kadar gidip maça çıkmamış. güzel türkiyemin güzel diyarbakırının bu hdp zihniyetiyle yönetilen yeni takımı, "kalbimizle duamızla mehmetçiğin yanındayız"pankartıyla sahaya çıkıldığını görünce staddan ayrılmış. çünkü bu terörist çakmaları mehmetçiğin yanında değil, sırtlarını ypg ve pkk'ya yaslamış durumdalar. nihayet de bunu açık açık göstermişler.

    maça çıkmama kararını ise takımlarına koyulan deplasmana seyirci götürmeme yasağı olarak açıklamışlar. tabi bunu da yiyecek olan çoktur da ben yine de yazayım. bu teröristlere zaten 41 maç ceza verilmiş. 41 maça deplasmanda seyircisiz çıkmışlar ama nedense tam mehmetçiğin yanındayız pankartı taşınacakken vazgeçmişler. bak bak şu tesadüfe.

    bütün izinleri ve lisansları iptal edilmeli başkanları ve bu kararı alanları hesap vermeli. daha sonra da halkın takımı olan diyarbakırspor desteklenerek bu şerefsizler sürüsünün yerini almalı.

    atatürk'ün kurduğu bu topraklarda böyle kahpelerin olması kanıma dokunuyor. bunları savunanları görmekse midemi bulandırıyor.

    ilgili maç ikinci lig kırmızı grup 19. hafta maçı olan 28 ocak 2018 sivas belediyespor amedspor maçı

    telefondan girdiğim için ilgili maçın başlığını açamıyorum ama akşam maçın başlığını açıp iptal olma sebebini de tarihe not olarak düşelim.

    edit: salyangozun mesajıyla maç künyesi ve atatürk'ün ifadesinde düzeltme yapıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın