• 7
    bunu tt yapanları tek tek bulup imha etmek lazım. biz bu herif takımdan uzak olsun diye o kadar uğraştık, medya bu herifi desteklemesin diye o kadar uğraştık ve geldiğimiz nokta bu mu? helal olsun lan valla. çok yararlı bir bok yiyor ya helal olsun.

    4 yıldır rezil bile oynamayan bir leş, bütün herkes bas bas bağırmasına rağmen dinlenme önemli diye, yapılan maçtan 1 gün sonra rakı içerken çekiliyor ve bizim taraftar da yarasın kaptan diye bir şeyler zırvalıyor. helal olsun size.

    bu herif galatasaray taraftarının zayıf noktasıdır arkadaşlar bunu böyle bilin. yok yani taraftar bu heriften nefret edemiyor. umarım bundan sonra yedek kulübesinde de olsa kaptanlık kendisine verilir. herif bütün stadyum anasına sövse ''onlar galatasaray taraftarı değil'' der. öyle bir tip. biz bu herifi tam takımdan yavaş yavaş kopartırken bu olay...

    tarihe de not düşün: bu herife bugün ''yarasın kaptan, ilk kez sempatik göründü'' gibi şeyler söyleyen kimse bundan sonra kendisine tek laf etmesin. taraftarı hipnoz etmiş herif sahada muslera ile de tartışır, forma da çıkartır her boku da yer. alın kullanın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın