• 27
    şöyle güzel bi pazar öğleden sonrasına uyanayım dedim sonra bu zat'ın entrysini ve diğer muhabbetleri gördüm. sinirden yazıp yazıp siliyorum.

    öncelikle deniz naki ve türevleri adı üstünde teröristtir, hamamböceğidir. tolere edilmemeli, üstüne basıp geçilmelidir. bunu daha önce deniz naki başlığına da yazdım, önceki yıllardaki masum insanları hedef alan terörist saldırıların başlıklarına da yazdım.

    şimdi başlığına yazdığım bu zat'a gelirsek söylenecek yüzlerce söz var neyse ki bazı arkadaşlar söylemişler. ben de yazmakla, tekrarlamakla, tekrar okuyanları sinirlendirmekle uğraşmayayım. bu gibi zat'ların amiyane tabirle kafaları pek mantıksal çalışmadığından, sesim ne kadar yüksek çıkarsa o kadar haklıyım sanmaktalar. o yüzden bir spor sözlüğüne bile gelip, ajandasını uygulayarak insanları ayrıştırmaya çalışır; milleti hedef gösteren yazıları rahatça yazar, hep sesini çok çıkartarak en üstte olmaya çalışır.

    eğer 2 sene önce bu olaylar konuşulsaydı gelip tam tersi yazarları barış sürecini baltalamaya çalışmaktan, bilmemne ajanı olmaktan, vatan haini olmaktan ifşa edecekti kendi kafasına göre, başıma gelmeyen bir şey değil. 2 sene önce anlat kardeşim, faşistler tarafından size yapılan zulümleri anlat herkes duysun kardeşim, barış sevgi dostluk diye televizyonlarda takılan bu tipler, bebek katilinin sözünü dinleyen bu tipler bugün bir anda en milliyetçi insandan daha milliyetçi olmuşlar; bir de utanmadan 20-30 yıllık milliyetçi, içinde gerçek vatan sevgisi olan insanlara; siz teröristsiniz diye konuşmaktalar.

    daha yazılacak çok şey var. ihalelerden girip vergilerden çıkar ve hainliği size sorgulatırdı emin ol bu insanlar da; anlamayana davul zurna az deyip bırakıyorlar.

    böyle tiplerin dünya kaynaklarını israf etmesi utanç verici, başka bir şey değil.

    e: ç ile başlayan kelime hakaretmiş, çıkartmak zorunda kaldım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın