• 11266
    sanıyorum benim taraftarlık anlayışımla uyuşmayan taraftarlara sahip oluşum. bunu anlayabiliyorum, fikirler, karakterler farklı olabilir. sert eleştirel yaklaşımın daha faydalı olacağını düşünen birçok insan olabilir ama ben bunun takıma zarar verdiğini düşünüyorum.

    eren başlığına bakıyorum insanlar kazma, forvet değil falan yazıyor. fatih terim gomis 18'deyken eren'i oynatmamalı diyor.

    selçuk başlığına bakıyorum aynı, belhanda varken nasıl selçuk oynar yüklenmeleri.

    donk'undan lato'suna herkesin başlığında bir öfke kusma harekatı.

    arkadaşlar, anlamamız gerekiyor, derin bir kadromuz yok. bugün galatasaray teknik direktörü olsanız ne yapardınız? selçuk, lato, donk, yasin, sinan, eray hepsinin sözleşmelerini mi feshederdiniz allah aşkına? paramız yok yahu, toplasan 20 kişilik bi kadro var ve yetersiz adamlar da var tabii ki içlerinde. bu kadro fatih hoca'nın eseri değil. geldiğinden beri enkaz edebiyatı yapmadı hoca ama, bu kadro tudor ve dursun özbek eseri. evet kaliteli sayılabilecek bir 11 var ama kadro derinliği anlamında çok kötüyüz.

    senin 4 sene önce real madrid karşısına 11'de çıkardığın chedjou şu an şampiyonluktaki rakibinin 5. stoperi. senin 4. stoperin ahmet çalık. aradaki farkı anlatabiliyor muyum?

    şimdi hoca gelir gelmez tudor'un 11'ini hiç bozmayıp, onların performansını yükseltip devam edebilirdi. ama bir sakatlık, bir kart cezası olduğunda ne yapacaksın güzel kardeşim? gomis 5 hafta yok deseler, badou gitmediği durumda ikinci yarıyı kapattı deseler ne yapacaksın?

    yahu kendi evimizdeki osmanlıspor maçında selçuk'a, eren'e maç temposu kazandırmazsa bu lig nasıl bitecek hiç düşündünüz mü? tamam, kabul, zor maç oldu, çok kaçırdık falan ama bi sakin olun kardeşim. adamın elinde zaten olabildiğine kısıtlı bir kadro var. elde para yok. adam 11'in dışındakileri tamamen silip de 11'le devam etse birkaç maç kazanacağız ama sonra yine boka batacağız, net bu.

    lato'yu falan ıslıklamak ne abi yani? linnes falan tamam da elinde mevkisi sol bek olan bi bu var bi hakan balta. kötü mü, kötü. ama sen spor yazarı değilsin güzel kardeşim, bu ayırımı bi yap kendi içinde. sen tarafsız değilsin, kötü bu deyip işin içinden çıkacak adam sen değilsin, o adam levent tüzemen, o adam mehmet demirkol. sen tarafsız değilsin bak bi daha söylüyorum, sen taraftarsın, benim anlayışıma göre sen destekleyeceksin.

    bak göztepe taraftarına, adamlar her şartta, 2., 3. ligde hiç durmadan desteklediler, destekliyorlar. sen napıyorsun?

    gerçekten taraftar olmayı bu şekilde görüyorsan devam, ama ben bu değilim güzel kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın