resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1517
    yerini kimle dolduracağımızı merak ettiğim futbolcu. bazı arkadaşlar bu işleri çok kolay sanıyor galiba.
    adamlar ilk 11 oyuncumuzu alacaklar, ara transfer döneminin bitmesine 3,5 gün kalmış ve kadromuz zaten yetersiz. buna rağmen ingiliz takımları için çerez parası olan 15 milyon euroya tav olanlar var. bununla "ödemeleri yaparız, transfer yaparız" diyenler var, şaka mısınız aga? sanki tek kalemde eline sayacaklar parayı. kim bilir o para ne zaman geçer elimize?
    bir de futbolcuyu direkt gömenler olmuş. badou oyunun içinde kaybolan, baskı altında panik yapan, kontrolsüz müdahaleleri olan ve hücumda pek bir numarasını görmediğimiz bir futbolcu ama bunda tudor'un topa sahip olmayı önemsemeyen, futbolcuların birbirine yardım etmediği fiziksel mücadeleye dayalı oyunun büyük etkisi vardı. bir takım topa sahip olmayıp sürekli peşinde koşuyorsa o takımdaki oyuncuların verimi hakkında sağlıklı bilgi sahibi olamayız.
    badou'nun potansiyeli kısıtlı ama iteleyelim gitsin denilecek bir futbolcu da değil. 27 ocak 2018 osmanlı maçı öncesi yaptığı doğru değil ama asarak keserek taraftarlık yapamayız, o lükse sahip değiliz. adam dürüst davranmış, "kafam karışık maçta verimli olamam" demiş. transfer olmazsa gelsin kaldığı yerden devam etsin. ben bağrıma basarım. bu sezon şampiyonluktan başka yolumuz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın