resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1481
    1 aydır kulüpte muhteşem değişiklikler oluyor. fatih terim'in gelmesi, dursun'un gitmesi, güzel bir kamp dönemi, yeni yöneticiler, yellowfriday falan derken muhteşem bir sinerji oluştu. bu akşam stad muhtemelen tıklım tıklım dolacak. şimdi bu ortamda ndiaye'nin kalkıp, muhtemelen seneye şampiyonlar liginde oynayacak türkiye'nin en büyük kulübünü, epl'nin kümeye oynayan takımlarından biri için bu hallere düşürmesi, maç günü kadrodan çıkmak istemesi falan ayıptır. bunun profesyonellikle falan da alakası yok. şu saatten sonra kulübün sevilen bir oyuncusu değil, pişmiş aşa su katan, şampiyonluk yaşamak yerine küme düşmemeye oynayacak bir takımı tercih edecek bir oyuncu olarak muamele görmeli. fiyatı artırabieleceğimiz kadar artıralım, istediğimiz banda ulaşırsak satarız, ulaşamazsak ndiaye kadroda kalır, fatih terim'den de ona göre muamele görür.

    zoruma giden şey oyuncunun gitmek istemesi falan değil, galatasaray gibi bir markanın, kıçı kırık türkiye liginde oynaması yüzünden, epl'nin boktan takımlarından gelen tekliflerle oyuncusuyla sıkıntı yaşaması. yoksa oyuncu gider, şampiyon olamazsak napalım der otururuz yerimize.

    ndiaye şu saatten sonra kalsa bile gözümde yeri yok. ancak takımı tek başına şampiyon yapar, sene sonu da hayvani bir ücrete gider o zaman eyvallah derim.

    "ne hali varsa görsün amk" tayfasına selam çakarak yazımı noktalıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın