• 200
    yazdığı metin * ile zaten kendisi ile ilgili yeterince dolu olduğumdan beni ağlatmıştır.

    ışıl'ım,

    her sabah kalktığımda tam karşımda duran posterine, yüzündeki hırsa bakıp bakıp gözlerimi dolduruyorsun ışıl. sakatlandığın anı, yüzündeki acıyı unutamıyorum bir türlü, fenerbahçe'ye de o derbiye de lanet edip senden gelecek iyi haberi bekledik ama olmadı. ama sen biliyorsun, bu takım için ne olduğunu çok iyi biliyorsun. eğer sen olmasaydın galatasaray bayan basketbol takımı bu durumda olmayacaktı, birçok kulübün bayan basketbol takımları gibi arka planda kalacaktı. ama sen... galatasaraylılığın, ölsem de fener'e gitmem nidaların, o ele avuca sığmaz fiziğine sığdırdığın kocaman yüreğin... bugün basketbol izlerken yumruklarımı sıkıyorsam sayende biliyor musun? geçen sene eurocup finalinde son hücum size geçtiğinde sallağın yumruğun olmasa o kupa bizim olmayacaktı, biliyorum. o formayı senin gibi taşıyan bir sporcu daha görmedim ben, izlemedim. kupa elinde dolaşırken "bizi değil taraftarımızı çekin" deyişini unutmadık hiç biz. boş tribünlere oynadığınız maçlarda hiç isyan etmedin, final maçını dolduran taraftara "iyi gün dostu" demedin, her zamanki büyüklüğünü gösterdin bizlere.

    seni çok özledik ışıl. birkaç metre önümde "oyuna girmek istiyorum" deyişini gördüm botaş maçında, yaramaz çocuklar gibi "gircem de gircem". görmüşsündür taraftar nasıl arkandaydı, yeter ki birkaç metre koşsun yine otursun diyorduk. işte bu sevgi seni bağlar basketbola, biz buna inanıyoruz.

    o lanet olası sakatlığın geçecek biliyoruz bunu. bugün bizler için hazırladığın açıklama metni yine ağlattı bizleri, ama biz bu sezonun sonunda senle birlikte güleceğiz yine. sarayın sultanları sensiz olmaz parkedeki taraftar. bizler de sensiz olmayız. hayırlısı ile iyi sonuçlar alacaksın, aceleye de gerek yok, yeter ki tam olarak iyileş. sen tribünden takip edince bile ruhu değişiyor o takımın, bunu çok iyi biliyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın