• 3
    geçenlerde aklıma gelen, bir proje. dünyada çok güzel spor filmleri mevcut malumunuz. neden bizde galatasaray'ın sponsor olacağı, güzel bir şekilde senaryoya dökülmüş kaliteli bir spor filmi yapılmaz merak etmekteyim? gişe hasılatı, akabinde dvd gelirleri falan derken gerçekten çok iyi paralar kazanılabilir. ayrıca türk sinemasına da sağlam katkımız olur.

    basit youtuber'ların bile filmi çekiliyor günümüzde ve izleyici kitlesine göre sağlam hasılat alıyorlar. güzel bir şekilde senaryolaştırılmış bir metin oktay filmi düşünün mesela. yada turkcell reklamında olduğı gibi bir galatasaray kuruluş filmi. galatasaray sponsor oluyor ve bütün gelir galatasaray'a kalıyor. bence gayet denenebilecek bir yol. bu yol ile sadece gişe geliri elde etmekle kalmayıp, genç nesillere etki ederek taraftar ve taraftar gelir potansiyelinizi de arttırabilirsiniz.

    açıkçası başka yapan kulüp var mıdır diye merak ediyorum. yoksa bile bence biz deneyebiliriz böyle bir şeyi. en kötü ihtimalle galatasaray efsanelerine bir saygı olarak hatırlanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın