resim
José Luis García del Pozo
Takım:-
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:İspanya
  • 9
    galatasaray'la adı anılan bir diğer futbolcu.

    edit: birkaç mesaj geldi. entry biraz karışık gelmiş. baştan sona düzelttim.

    son zamanlarda galatasaray taraftarları arasında futbolcu satışı yapmaya karşı çıkan ciddi bir kitle var. istiyorlar ki kulüp katar takımları gibi kimseyi satmadan sürekli harcama yapsın. milyon eurolar havada uçuşsun ama kimse bir yere gitmesin istiyorlar. kulübün borç batağına girmesi umurlarında değil. 5 sene sonra bir riva daha satılır diye düşünüyorlar sanırım.

    son olarak bu futbolcu satışı yapmaya karşı olan kitle ndiaye'nin satışına da el attı.

    dün gece ndiaye'nin 18 milyon euro'ya satılıp yerine jose luis garcia del pozo'nun 8 milyon euro'ya alınması ihtimali tartışılıyordu. birkaç kişi ''ndiaye'yi 8'e aldık, 18'e tekrar satsak, 8'e jose'yi alsak totalde 2 milyon euro kar ediyoruz*'' dedi.

    bu hesap ndiaye'ya yazın verilen bonservisi de işin içine katarak karı 8 milyon az göstermekti. bir futbolcunun satılmasını istemeyebilirsin fakat matematik oyunu yapıp karı az göstermeye çalışmak nedir anlamış değilim. tam hesabı anlamayanlar için altta ufak bir örnekle açıklıyorum.

    diyelim ki kasamızda 50 milyon euro para var. yazın ndiaye'yi aldık ve kasamızda 42 milyon euro kaldı. şu an ndiaye'yi satmazsak kasamızda olan para bu. 42 milyon euro.

    ndiaye'yi 18'e satarsak 42+18=60 milyon euro paramız oldu. 8 milyon euro'ya ndiaye yerine birisini aldığımızda 60-8=52 milyon euro'muz oldu.

    satmazsak 42 var satıp birisini alırsak 52 var. iki durum arasında 10 milyon euro giriyor kulüp kasasına. arkadaşlar hala anlam karmaşasıyla kendi savlarını ayakta tutmaya çalışıyorlar. dün gece de yazdığım gibi bu yaptığınız ilkokul öğretmenlerinize hakarettir. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın