• 4
    ülkemizde şeytan önderliğinde öyle güzel yapılır ki, kahpe bizans entrikaları yanıında halt etmiştir.

    1. aşama: fatih terim galatasaray'dan milli takıma giderken gık çıkarmazlar, hatta "milli takımın fatih hoca'ya ihtiyacı var" derler. gizli amaç galatasaray hocası olarak kendilerini şamar oğlanına çeviren şahsı galatasaray'dan koparmaktır.

    2. aşama: fatih terim milli takım'ın başına geçti ve galatasaray'dan koptu, o halde ikinci evreye geçebilirler. "hoca'nın oyuncu tercihleri yanlış". takımdaki "bizim oğlan"ları devreye sokarlar. "arda küskün", "selçuk'un morali bozuk" vb. haberler çıksın gazetelerde.

    3. aşama: fatih terim'i öyle veya böyle göndermeye karar verdiler. "rüştü sen sövmeye başla yavrum". dövebildiğin kadar döv surları. senin etkin azalınca oğuz girsin devreye.

    4. aşama: fatih terim galatasaray'la yeniden başarılı olmaya başlarsa mhk devreye girsin. 4. hakemler tahrik edebildiği kadar etsin, orta hakem tribüne göndersin, disiplin kurulu 2 maç ceza versin, hakemler ince ince maça tecavüz etsin.

    5. aşama: öyle ya da böyle hoca/takım şampiyon oldu. hep beraber hocayı övüyoruz arkadaş. ibnelik yönetim'de. hocanın işine çok karışıyorlar. karışmasalar şampiyonlar ligi'ni bile kazanır.

    6. aşama: "yönetim fatih terim'in karizması altında eziliyor. yeni sezonda fransiz bir hoca ile anlaşmaya vardılar" haberleri servis edilir, fatih terim ile yönetim arasına set çekilir, artık florya'da mutsuzluk hakimdir.

    7. aşama: fatih terim istifa eder veya görevden alınır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın