resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14377
    chicago fire'a transfer olacağı konuşulan bayrampaşalı futbolcu. bayrampaşalı diye belirtmekte yarar var. çünkü; kendisi geldiği yeri hiç unutmaz. bayrampaşa'dan chicago sokaklarına uzun bir yolculuk, vay be kim inanırdı dimi ardacım.
    nba maçları var oralarda hatırlatmak isterim. şöyle en önden biletini alırsın, bir de chicago bulls forması giyersin, -hatta efsane michael jordan forması daha etkili olur- instangram'da da paylaştın mı tüm chicago halkı seni bağrına basar. diyeceğim de, öyle birşey olmaz ardacım oralarda.* ama arada seni nba all-star maçlarına çağırlar o kadar yani; bir de birkaç dakika oynarsın, üçlük falan atarsın. hatta spiker ''ooo arda'nın üçlüğüüü'' diye bağırır.*
    her şeye rağmen; cumhurbaşkanı'nın - manevi babanın yani - gözünde büyük hata yaptığın gerçeğini değiştirmiyor. sana ne işin var tee amerikalar'da diye hesap sormaz mı sanıyorsun. yine de her şeye bahanen vardır senin. dersin ''beni türk halkı istemedi'' diye. belki bu aralar clublarda takıldığından farkında değilsindir ama son zamanlarda aramız amerika ile bayağı kötü. sonra adın çıkmasın benden söylemesi.*
    ekranlarda, sosyal medyada falan denk gelmedim ama orada burada amerika hakkında kesin atıyorsundur, hatta atarken kaç tane amerika oyunu olduğundan bahsetmişsindir. sahi kaç tane amerika oyunu var ardacım? biliyorum elinden gelse tüm müslüman alemine kol kanat gerersin sen. ama senin deyimin ile ''ehonomih'' olarak geleceğe yatırım yapman lazım. sen de haklısın ne diyeyim.
    ne olursa olsun, oraları çok seversin, hatta chicago'lu arda falan derlerde sana, bir daha yolun bizim buralara düşmez. diğer takım taraftarları her transfer dönemini iple çeker. biz senin yüzünden transfer dönemi gelmesin; hatta mümkün ise bir an evvel bitsin istiyoruz. bilmem anlatabildim mi ardacığım! he futbolu bırak, nereye gidersen git beni ilgilendirmiyor orası ayrı mesele. ama bana sorarsan; gönlüm seni bir daha galatasaray ile ilgili hiçbir şey de görmek istemiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın