• 15
    2017-2018 sezonu için takımızda hali hazırda muselra, mariano, maicon, denayer, latovlevici, fernando, ndiaye, feghouli, belhanda. rodrigues, gomis, carrasso, donk ve linnes tarafından doldurulan kontenjandır.

    carrasso, latovlevici ve donk'un kulüpteki ömürleri çok fazla değil gibi. daha doğrusu ben olsam 3'ünü de devre arası yollarım. hatta bana kalsa kaan ayhan gelecekse denayer'i de gönderirim. performansı böyle devam ederse sezon sonu uygun bir fiyata rodrigues'i bile elden çıkarabiliriz. linnes her iki beki de yedekleyebildiği için son derece kritik bir adam. 11'de yeri olmasa da joker futbolcu tanımına uyuyor. bence takımda kalmaya devam etmeli.

    muslera bizde bırakacak orası kesin gibi. maicon desek 29 yaşında daha, minimum 3-4 sene daha götürür bizi. fernando 30 yaşında, o da aynı şekilde 3-4 sene taşır bizi diye düşünüyorum. feghouli, ndiaye ve belhanda yaşları 26-28 arası değişen adamlar. bunlardan da yine 4-5 sene faydalanmak mümkün. belhanda'nın takımda kalması performansını biraz daha yukarı taşımasına bağlı. mariano sınırda. 31 yaşında kendisi. 2-3 yıl daha götürebilir gibi ama bilemiyorum. gomis desek, 2018-2019 sezonu bittiğinde artık misyonunu tamamlamış olacak.

    şimdilik 2. paragrafta belirttiğim 3 oyuncuyu gönderebilirsek mevcut ihtiyaçlarımızı gayet rahat bir şekilde karşılayabiliriz. atıyorum; evra*, yabancı kanat ve yabancı bir orta saha. üstüne kaan ayhan yeterli olabilir. alanya başkanının saçma çıkışından sonra emre akbaba transferi yattı gibi. yurt dışındaki yerlilerden 1-2 tane dahakadromuza katarsak bir kaç yıl çok da sıkıntı yaşamayız. fatih hoca geniş kapsamlı bir ekip kuruyor. ama yerli-yabancı politikasını da günlük değil orta ve uzun vadeli planlarla belirlerse iyi olur. öyle de yapar kanaatimce.
App Store'dan indirin Google Play'den alın