resim
Lütfi Arıboğan
Görev:Genel Müdürlüğün Başkanı
Takım:-
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 143
    12 mart muhtırasının arkasındaki isim rahmetli prof.dr.mahir kaynak'ın damadı, rektör deniz ülke arıboğan'ın eşi; akp tarafından önce futbol federasyonunda önemli bir görev için düşünülen sonra haluk ulusoy'un listesine kaybeden ardından basketbol federasyonu'na yamanmaya çalışılan orada da turgay demirel'e kaybeden hızını alamayıp mehmet atalay'a gidip ağabey ben sizin galatasaray içerisinde kullanabileceğiniz biriyim lütfen beni süpürmeyin yakınlarda sutopu federasyon seçimleri var bari onu kazanayım diye yakarmasıyla üstüste girdiği üç farklı spor dalındaki üçüncü federasyon seçiminden de mağlup ayrılmış ardından ünal aysal'ın hükümet ile uzlaşması adına ekibe dahil olan lütfi arıboğan taraftara şirin gözüküp tüm süreci nabza göre şerbet vererek geçirdi.

    yeni yeni çıkan belgelerle kendisinin başta ebru köksal ile nasıl fenerbahçe'nin küme düşmemesi için uğraştığı ispatlanmış olup infantino'nun başını belaya sokmuşlardır. duygun yarsuvat'ın iktidar olmasına kadar bifiil kulüp içerisindeki etkinliği devam etmiştir. şu sıralar divanlarda konuşulan ve kamuya açıklanmayan mischon de reya araştırma raporunun trabzonspor'un takip ettiği şike davasıyla birlikte değerlendirildiğinde durumun ne denli vahim olduğu ortaya çıkmaktadır. ki aynı bağımsız denetçinin raporunda, kendi dönemiyle alakalı çok ciddi bulgular olduğu galatasaray dehlizlerinde konuşulmaktadır.

    her ne kadar kulüp içerisindeki etkisi kırılsa da sportif aş içerisindeki idari kadro ile inorganik de olsa kuvvetli bağları olduğu biliniyor. özellikle satın almadan sedef hacısalihoğlu ile yılların demirbaşı sutopçu voleybol allamei- cihanı orkun darnel lütfi'nin bir dediğini iki etmiyorlar. böylece siyasi desteği arkasına alan bu ekip yeri geldiğinde liselilerin bile aleyhine hareket edebiliyorlar. peki kulüp yönetimleri değişiyor hiç mi etki etmiyor bu durumlara diyenler içi; el cevap: kim takar yalova kaymakamını...
App Store'dan indirin Google Play'den alın