• 21
    mesele seminerin dandikliği veya fatih terim'in bu seminere katılmaya ihtiyaç duyup duymadığı değildir.

    fatih terim galatasaray'da başarılı olamaz diye bir iddiam vardı. çünkü siyaset ve federasyonla arası kötü adamın. ayrıca başarılı olması bizzat demirören'in işine gelmeyecektir. özellikle milli takımın yaşadığı başarısızlıktan sonra fatih terim'in galatasaray'ı şampiyon yapması federasyonu dünya kupasına katılamama konusunda zan altında bırakır.

    dolayısıyla fatih terim'in tükenmesi başta federasyonun işine gelecektir. öte yandan siyasetin de fatih terim'i bitirecek uygulamalara gülümseyerek bakacağını tahmin ediyorum.

    başımızda da malum rakip bizim futbolcuyu yakalayıp saha ortasında sikse, hakem de rakibe değil bizim futbolcuya kart gösterse ağzını açmayan bir yönetim var. taraftarımız da pek farklı değil malesef. feghouli'ye yönelik hakem baskısına yönelik yazılanlar ortada.

    hal böyleyken maç sonuçlarını manipule etmek için her türlü koşul mevcut. fatih terim'i pro lisans seminerine çağırılmaması da federasyonun endişelerime paralel tutumunun ve sezonun kalanı boyunca aleyhimize gelişecek haksızlıkların kanıtıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın