resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1044
    fıkra bu ya; adamın biri çok kalite bir night club’a gidiyor. bir kadın görüyor afet-i devran, yok böyle bir güzellik ilk görüşte vuruluyor. garsonu çağırır “kim bu kadın” diye sorar. garson “abi buraların en pahalı kadını bu kadın” der. adam hemen masaya çağırır kadını ve der ki, “sizi çok beğendim sizinle bir gece geçirmek için ne yapmam lazım?” kadın derki “benim sadece elim 1000 $.” adam şaşırır ama garsonun da telkini ile atlarlar kadının ferrarisine kadının evine giderler. kadın eliyle öyle şeyler yapar ki adam ömründe böyle bir şey yaşamamıştır. sonra kadına sorar “nasıl oluyor bu iş?” kadın derki bu bindiğim ferrari var ya, bu bindiğim ferrari,işte onu ben sadece elimle aldım.

    aradan birkaç gün daha geçer adam iyice gözü karartır artık kaç paraysa kaç para kadınla bu işi sonlandırmalıdır ve yine kadının yanında bulur kendini. kadın derki “ oooops! dur bakalım benim sadece ağzım bile 5000 $” adam içinden yuh 5000 $ mı diye düşünürken kadının eli aklına gelir ve atlarlar kadının villasına giderler. kadın öyle şeyler yapar ki adam bir öncekinden iki kat daha fazla mest olur. yahu der “senin sırrın ne?” kadın derki bu villa var ya bu villa, işte bunu sadece ağzımla aldım.

    aradan bir zaman geçer adam artık bedeli neyse ne, gözünü karartır, club’a gider, kadının karşısına oturur derki miktarın önemi yok bu işi sonlandırmamız için ne yapmamız lazım? kadın adama pencerenin karşısındaki adayı gösterir ve “şu karşıdaki adayı görüyor musun şu karşıdaki adayı?” adam içinden yuh artık der ve “evet görüyorum” der, kadın “ah bir vajinam olsa onu da alacağım ya !”

    mesut özil de bu şekil. bir de koşarak oynasa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın