• 1
    eski mankenlerden galatasaray üyesi. 13-20 ocak 2018 galatasaray olağanüstü başkanlık seçiminde son güne kadar organizasyon ve pazarlamadan sorumlu yönetim kurulu üye adayı olarak dursun özbek'in listesinde yer alan ancak son anda can topsakal'ın ya ben ya o diyerek yerine burçin aslan'ın yedek de olsa listeye girmesini sağlayarak ayağını kaydırdığı, organizatör girişimcidir.

    nef'in yapımını üstleneceği seyrantepe'deki 15.000 kişilik kapalı spor salonumuz olacak olan the venue'nun organizasyonundan sorumlu olup aslantepe'yi 7/24 yaşayacak olan bir mekan haline getirmek için görev teklifini dursun özbek'ten alır almaz kabul eden bir aslan galatasaraylıdır. plan, türk telekom stadımızın zeminin gelsenkirchen'deki gibi yer altına geçerek zeminin betona dönüşüp konserlere ev sahipliği yapma planımızın kadük kalmasından sonra aynı fırsatın the venue'de basketbol takımlarımızın maç günleri dışında kalan günlerde konserlere, gösterilere ev sahipliği yapmasını sağlamaktı. yani hem ulaşım hem kapasite hem de güvenlik açısından tıpkı stad zeminimizi feda etmek pahasına u2 ve madonna konserlerinde yaptığımız gibi istanbul kültürüne de katkıda bulunarak galatasarayımıza devamlı bir gelir kapısı oluşturmaktı. üstelik fünikiler ve avm otoparkı ile yeni açılan müzemiz de bu iradeye hizmet edecekti.

    ne var ki selim sefada'nın ayağı kaydırıldı ve yine yaşayan aslantepe'nin önüne "görünmez" el set çekti. işbu girdinin müellifi ismailenver, selim sefada'yı hayatında görmemiştir, herhangi bir bağlantısı da yoktur. zaten siz sözlük yazarları biraz kendisini araştırınca benim dünya görüşüm ve hayat tarzımla taban tabana zıt bir adam olduğunu hemen fark edecektir selim sefada'nın...

    şişli terakki'den mezun olup istanbul eczacılığı bitirdikten sonra mankenlik yapmış biridir kendisi...kilisede dünya evine girmiş bir sosyetiktir aynı zamanda...düşün selim sefada ve ben:) ama aslolan galatasaray olunca şu an türkiye'de eğlence sektöründeki en iyi organizatör galatasaraylı olunca ve bu zehir gibi kafa galatasaray sevdasıyla yanıp tutuşan bir bedende bulununca ister istemez adam ismailenver'in mücahit kardeşi oluyor:)

    valla selim kardeş alışacaksın hoş geldin bizans dehlizlerine, şimdiye kadar islam-ı bol'da yaşıyordun bir de baktın at meydanında isyanının ortasında kalmışsın arkanı kolla theodoralar takım elbise giymiş dehlizlerde dolaşıyor...procopius'tan söylemesi...şimdi değilse renkdaş selim (-d ile tarama sözlüklerindeki gibi çünkü -t ile liboş oluyor seni tanıtıyoruz diye senin cenaha kayamam bro:) ) bir sonraki sefere the venue'nün anahtarını sana vereceğiz sen yeter ki mücadeleye devam et...
App Store'dan indirin Google Play'den alın