• 246
    2018’in tüm galatasaraylılara ve ülkemize mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum. ancak ülkemizin şu anda içinde bulunduğu gergin ortamı düşününce olmayacak dua gibi geliyor insana.

    aslında umutsuz olmak istemiyorum. çünkü her sorunun bir çözümü mutlak vardır. ancak bu çözümü ülkemiz için üretmemiz gerekiyor. en büyük problemimiz farklı insanlara tahammül edemememiz. iktidarı eline geçirenlerin hizmet yerine muhaliflere baskı yapması ve değiştirmek için dayatmalarda bulunması bu tahammülsüzlüğün sonucu. (tabi bu durum 1960’tan beri böyle)

    gerçekte olması gerekense farklılıkları zenginlik olarak görüp, onları farklı renkler, farklı çiçekler gibi tahayyül etmektir. bunun yolu da iktidardakilerin muhaliflere hoşgörülü davranması ve iktidarı kansız, kavgasız ve çatışmasız devredebilmesidir. bu döngüyü böyle kurmayı başarmış ülkeler hem zenginleşmiş hem de mutluluğu yakalamışlardır. iktidar değişimini şiddet ve çatışma girdabında yapan ülkeler ise hem fakir kalmış hem de hayatı birbirlerine cehennem etmiştir.

    yeni yıl için en büyük dileğim, iktidarıyla muhalefetiyle değişimlerin çatışmasız ve sancısız gerçekleştirilmesi. aksi halde olan gençlerimize ve çocuklarımıza oluyor. orta ve uzun vadede herkes büyük kayba uğruyor.

    tabi yeni yılda tff ve hakemlerin de adil hsgfdnşxjhdbd...
App Store'dan indirin Google Play'den alın