• 82
    idari başarısızlık, veya bilmediğimiz daha başka idari sıkıntılar marina maljkovic'in bu yıl adeta yüzünden okunuyor. sanki takımın kapasitesi bu işte görün bakın der gibi. bir boş vermişlik bir kabullenmişlik var tavırlarında. geçen yıl yapılan hatalara anında müdahale eden koç bu yıl umursamaz bir görüntü çiziyor.
    jelena dubljevic sorumluluk alacak kimse çıkmadığı için bu yıl daha fazla zorluyor ve doğal olarak çok fazla hata yapıyor. sonrasında sinirleniyor ve sinirini gençleri azarlayarak geçirmeye çalışıyor. bu yıl takımın ileriye dönük beklentisi en yüksek oyuncusu genç meltem'i, marina'nın gözü önünde hemen her maç fırçalıyor. koçtan hiç bir tepki yok.
    son fb maçının 2. periodunda oyuna merve uygül'ü aldı. bu seviyede oynaması mümkün olmayan merve'nin arka arkaya yaptığı hatalar sonucu fark 20 lere çıktı. buna rağmen ikinci yarı tam farkın azalmaya başladığı dakikalarda görün bakın işte der gibi yine merve'yi oyuna sürdü, farkın tekrar açılmasını adeta umursamazcasına sonuna kadar da oyunda tuttu.
    esasında marina maljkovic gibi bir usta, genç oyuncular için büyük şans; ancak yabancıların yetersizliği ve diğer sıkıntılar irem naz gibi, meltem yıldızhan gibi, inci güçlü gibi gelişmeye açık oyuncular için de bir handikap oluşturuyor.
    dönen dedikoduların mahiyetini bilmeden tribünden ve ekrandan gördüğüm kadarıyla bu değerlendirmeleri yapıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın