• 66
    evet, senenin kariyer hikayesiyle başlayalım.
    oyuna altınordu ile başlayayım dedim. harika antrenman tesisleri, harika altyapı tesisleri var. iyi regenler çıkıyor. hedef de küme düşmemekti, cazip geldi.

    oyuna fm 15, fm 16 ve fm 17'de de kullandığım asimetrik 4-2-3-1 ile başladım. 1 defansif orta sahayı sağa yakın, iki yönlü orta sahayı sola yakın, 10 numaramı da solak seçip sağa yakın oynatıyorum. 10 numarama pres görevi de verince, takım savunmada üçlü orta sahaya dönmüş oluyor. modern 10 numara yaratmak isteyen herkese tavsiye ederim.

    kadro da şu şekildeydi: berke özer, kerim alıcı, şahan akyüz, recep yemişci, yusuf acer, deniz vural, serkan göksu, barış alıcı, kerim avcı, erdoğan yeşilyurt(devre arası ayrıldı, cem hellaç'ı koydum), fatih aktay. https://i.hizliresim.com/a19QkB.png

    berke beklediğim gibi müthiş bir gelişme gösterdi, cem de. cem'i psg aldı ancak 1 sezon daha bende oynayacak, berke'yi de unai emery 6-7 maçta izlemeye geldi. berke zaten ligin kalesini en çok gole kapatan 2. kalecisi olacak gibi. 1 maç kaldı ve 12 maçta kalesini gole kapattı şimdiye kadar. beklentilerimi fazlasıyla aştı.

    berke: https://i.hizliresim.com/LOkzBb.png
    psg'li cem: https://i.hizliresim.com/qJ6k5V.png
    takımın gol kralı fatih: https://i.hizliresim.com/NOaBak.png
    adeta bir bruma barış: https://i.hizliresim.com/lbJ5Yl.png

    şimdi bir de paul pogba gibi şut atan doğan erdoğan'ı kattık takıma. oğlan gerçekten pogba gibi, 18 uzaktan şut nedir? sol beke hertha'dan genç enes akyol bonservissiz geliyor. oraya yedek lazımdı. 30 yaşındaki mirkan'ı pek beğenmediğimden 19 yaşındaki metehan güçlü'yü psg'den bonservissiz takıma kattım. yine de 3. bir forvet şart. onun için de pazarspor'da kiralık olan forvetimi düşünüyorum gerçi. atakan karazor'u 30'una gelen deniz vural'ı yedeklesin diye aldım. dortmund geçmişi var, muhakkak etkili olur. 130 bin euro'ya geliyor. 1 sene sonra 11'e yerleşecek. bizim atalay babacan'ı da 2 milyon euro opsiyon ile kiralayacağım en kısa sürede. oğlan müthiş.

    tabii en güçlü bölgemiz, teknik ekibimiz.
    futbol direktörü: alain olio
    21 yaş altı menajeri: frank lampard
    21 yaş altı asistan menajeri: damien duff
    antrenörler: alvaro arbeloa, ricardo osorio, christian poulsen
    19 yaş altı antrenörler: emile heskey, kevin kuranyi

    teknik ekip yıldızlar geçidi gibi. lampard hocam u21'i şampiyon yaptı. güzel oyuncular da geliyor zaten, iyi oynatıyor iyi oyuncuları. ben galatasaray'a geçersem büyük ihtimalle o da altınordu'yu devralır, o potansiyel var. kurslara gitmesini sağlıyorum o yüzden.

    33. haftadayım ve 78 puan topladık. tff 1. lig rekoru 78 puan. son maçımda deplasmandan puan alırsam rekorun tek sahibi oluyorum. 34. haftada dahi hedef olması güzel. keyifler yerinde. süper ligden ilk sezon düşmezsek, bir daha düşmeyiz. kadro güvenilesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın